Informatie


Ons bijzondere werk ‘Zeegezicht” van Janus de Winter is te zien op de tentoonstelling “Janus de Winter, verbeelde streken” in Kunst aan de Dijk in Kortenhoef van 26 mei t/m 17 juni 2018. www.kunstaandedijk.nl

 

________________________________________________________________________________________

Ons schilderij “Maannacht bij vuurbaak Katwijk” van Edgar Farasyn is te zien op de tentoonstelling “Buurten en straatjes” in het Katwijks Museum van 14 maart tot 18 juni 2017.

 

 


 

Onze bijzondere tekeningen van Lou Loeber, waaronder “Roodkapje” zijn te zien op de tentoonstelling “Lou Loeber” in Kunst aan de Dijk in Kortenhoef van 10 juni t/m 1 juli 2017.

 

 

—————————————————

In het elfjarig bestaan van Ruud van der Velden Kunst hebben wij goede contacten opgebouwd met musea en verzamelaars. Verschillende werken uit onze collectie hebben wij verkocht aan Nederlandse musea. Ook verlenen wij graag onze medewerking aan musea door werken in bruikleen te geven voor tentoonstellingen.

Naast de verkoop van schilderijen zijn wij ook geïnteresseerd in de aankoop van schilderijen, aquarellen of andere werken op papier van kunstenaars uit de periode van 1880 tot heden. Neemt u gerust contact met ons op.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een zoekopdracht te plaatsen. Als u op zoek bent naar een specifieke kunstenaar of een bepaald onderwerp zullen wij u vrijblijvend informeren wanneer wij dit in de collectie hebben.

U kunt hiervoor het contactformulier invullen.

Het spreekt vanzelf dat wij uw reactie strikt vertrouwelijk behandelen.